Η Αγγελική Χαραμή γεννήθηκε στη Σπάρτη Λακωνίας. Μετά την εκπαίδευση της σε σχολή μαγειρικής αλλά και παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια και μετεκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό,  ξεκίνησε το μαγειρικό της ταξίδι κάνοντας την πρακτική της στο Radisson Blue Park. Έχει εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια όπως το Vamos bar restaurant. Από τα 26 της χρόνια μυήθηκε στο χώρο της χορτοφαγικής και Vegan κουζίνας και εργάστηκε στο Vegan Nation, στο Mama Tierra, στο Ecali Club, στο Crudo κ.α. Έχει εργαστεί ως private vegan chef σε VIP πρόσωπα και τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει να ηγείται ως Εxecutive Chef στο Koukoumi Hotel στη Μύκονο, το πρώτο και μοναδικό Vegan ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

Εδώ και ένα χρόνο συνεργάζεται με το DAILY FRESH μεριμνόντας για vegan γεύσεις στις καθημερινές επιλογές των πελατών μας.