Το σωστό και αγνό φαγητό είναι δικαίωμα όλων.

Πριν 20 χρόνια που δραστηριοποιηθήκαμε στο χώρο της εστίασης, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να μεριμνήσουμε για την εξασφάλιση των καθημερινών γευμάτων ατόμων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. 20 χρόνια τώρα φροντίζουμε οικογένειες που φέρουν οικονομικές και άλλες δυσκολίες.

Η εταιρεία είναι ενεργό μέλος της προσπάθειας του ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Μόνο μέσα στο 2015 η καταμέτρηση των μερίδων που διαθέσαμε ξεπέρασε τις 15.000

Φίλος της DAILY FRESH είναι και το Ίδρυμα Χατζηκυριάκειο όπου η διοργάνωση παιδικώνparty είναι κάτι που κάνουμε με μεγάλη αγάπη και στοργή.

Οι ενέργειες της DAILY FRESH προς τους συνανθρώπους δεν σταματάει εδώ μιας και κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία 5 χρόνια συμμετέχουμε σε γεύματα Αγάπης προς ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Μέσα στο 2016 η εταιρεία μας, χρησιμοποιώντας τη παρουσία της σε πολλές εταιρείες, κατάφερε να συλλέξει πολλά είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε διάφορα σημεία .

Με ιδιαίτερη αγάπη ενισχύουμε και τις προσπάθειες του Ιδρύματος Panos For Life.

Εκτός από τον συνάνθρωπο μεγάλη φροντίδα δείχνουμε και στο περιβάλλον.

Το περιβάλλον και η φύση είναι η αφετηρία όλων των προσπαθειών μας. Τα φρέσκα υγιεινά υλικά είναι αυτά που καθορίζουν όλες μας τις δραστηριότητες. Στην DAILY FRESH έχουμε θεσπίσει διαδικασίες έτσι ώστε να βλάπτουμε το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον με τις δραστηριότητές μας:

- Χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας
- Προβαίνουμε στην Ανακύκλωση Μαγειρικών ελαίων από το 2007
- Εξοικονομούμε ηλεκτρική ενέργεια με το ειδικό σύστημα enerwiseαπό το 2008
- Χρησιμοποιούμε την ηλιακή ενέργεια όπου μπορούμε
- Αρχίσαμε να αλλάζουμε το στόλο των οχημάτων μας με υβριδικά
- Γίνεται μεγάλη χρήση με ποδήλατα για διανομή κοντινών αποστολών & courier
- Επιδοτούμε το προσωπικό που μετακινείται με ποδήλατα
- Το 80% των στερεών απορριμμάτων μας ανακυκλώνεται