Έχοντας την τύχη να δραστηριοποιούμαστε σε μία χώρα με άριστες πρώτες ύλες η εταιρεία έχει δώσει έμφαση σε υλικά υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στους τοπικούς παραγωγούς.

Με τη συνεργασία του chef Αλέξανδρο Παπανδρέου, δημιουργούμε συνταγές με τοπικά προϊόντα (πχ Βολάκι Σύρου, φασόλια Πρεσπών, χειροποίητα ζυμαρικά κ.α.).

Τα κρεατικά μας τα παραλαμβάνουμε νωπά καθημερινά από  μεγάλους προμηθευτές (Μαντζιαρλής, Φάρμα Κατερινά & Νασιόπουλος) και το 80% είναι Ελληνικά.

Τα πουλερικά είναι νωπά Νιτσιάκος και παραλαμβάνονται καθημερινά.

Χρησιμοποιούμε Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Λακωνίας (Ευ Ζην).

Όλες οι σως (μαγιονέζα, βινεγκρέτ κτλ) παρασκευάζονται καθημερινά στη παραγωγή μας.

Καθημερινά παραλαμβάνουμε τα οπωρολαχανικά μας δίνοντας έμφαση στην εποχικότητα. Πλένονται από εξειδικευμένο προσωπικό με τη βοήθεια του ειδικού εξοπλισμού «πλυντήριο λαχανικών».

Νέα προσπάθεια αποτελεί η εισαγωγή βιολογικών πρώτων υλών για πελάτες που αποζητούν τη συγκεκριμένη κατηγορία “BIO Living” και για τους οποίους μαγειρεύουμε αμιγώς Βιολογικά. Ωστόσο κάποια υλικά βιολογικής προέλευσης όπως βρώμη, αποξηραμένα φρούτα, quinoa, λιναρόσπορο, χρησιμοποιούνται και στο ευρύτερο πελατολόγιο μας με τη μορφή της granola, των χειροποίητων fit bars και αρκετών συνταγών.

Τα σφολιατοειδή που παρέχουμε αποτελούνται από 3 κατηγορίες: DELIFRANCE (η μεγαλύτερη εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης στην Ευρώπη), KIXI (ή ΑΛΦΑ Κουκουτάρης. Έλληνικη εταιρεία υψηλών προδιαγραφών) & Χειροποίητες προτάσεις από τη δική μας παραγωγή που δεν επιδέχονται τη διαδικασία της κατάψυξης.

Η δική μας προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι στο πιλοτικό μας κατάστημα στη Σταδίου και το τελευταίο μήνα έχει κάνει τη παρουσία του και στα υπόλοιπα σημεία που εξυπηρετούμε.