Η καρδιά της επιχείρησης είναι οι άνθρωποι.

Η ομάδα μας αποτελείται από 62 άτομα προσωπικό και είναι καθαρά οικογενειακής φροντίδας. Θεωρούμε ότι η κατανάλωση φρέσκου, νόστιμου και υγιεινού φαγητού προέρχεται από τον δεσμό της οικογένειας και έτσι φροντίζουμε και τον κάθε ξεχωριστό μας πελάτη (τελικό καταναλωτή).

Βασικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη των ανθρώπων μας μέσω εκπαίδευσης και επικοινωνίας καθώς και η δημιουργία ενός κλίματος ομαδικότητας και «οικογενειακής» υποστήριξης. Σε αυτά τα βασικά συστατικά οφείλουμε και το πολύ χαμηλό ποσοστό “rotation” που έχουμε στις ομάδες μας. Πάνω από το 70% του προσωπικού μας είναι κοντά μας από την αρχή της ίδρυσης της εταιρείας.

Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι οι εταιρείες εξελίσσονται μέσα από τη δύναμη των ατόμων και αυτός είναι ο λόγος που τους τελευταίους μήνες στο σχέδιο ανάπτυξης που υλοποιούμε έχουμε εμπλουτίσει την ομάδα με νέα μέλη.

Λίγα λόγια για εμάς:

Ελεωνόρα Θεοτοκάτου Πατέρα (Ιδρυτής και Νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας) MS in Retail Marketing in Stirling University / BA Deere College / Food and Safety Seminars by Michigan on line /  Event Chair & Founding Member in Entrepreneur’s Organization

Ιωάννης Πατέρας (Retail Director since 2008)
MBA Deere College / IT BA Deere College / Enigin seminars UK for environmental policies

Διονύσης Θεοτοκάτος (Operational Director since 2009)
MBA in Civil Engineering UCL / MSc in Civil Engineering CITY /Civil Engineering Surrey UK

 

 

Executive Chef: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Chef Μιχάλης Γκουβούσης

Συνεργαζόμαστε επίσης με:

Τεχνολόγο Τροφίμων: Καθηγήτρια κυρία Μαρίνα Πούλιου

Βραβευμένη Αρχιτέκτονα κυρία Λόρη Αβακιάν

Για τον σχεδιασμό των σημείων κατανάλωσης έχοντας σαν γνώμονα τη φιλοσοφία μας και τις αξίες του κάθε ξεχωριστού χώρου.